
Francouzská hrubozrnná Kančí paštika s Koňakem.
Netradiční kombinace, příjemná chuť, kvalita, to vše jednoduše namažete a máte rychlé a originální občerstvení k jakékoliv příležitosti. Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se ze vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské paštiky se vyrábí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Skladování při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4°C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlépe podávejte chlazené.
Složení: vepřové maso, kachní 28% (libová játra, maso, kůže, sádlo), kuřecí játra, pomeranč 4,5%, mléko, vejce, sůl, Armagnac, koření, přírodní aroma. Alergeny: mléko, vejce.
Hodnotilo 0 uživatelů
Francouzská hrubozrnná Kančí paštika s Koňakem.
Francouzská hrubozrnná Kachní paštika s Armagnacem.
Francouzská hrubozrnná Bažantí paštika s Armagnacem.
Francouzská hrubozrnná Jelení paštika s Koňakem.
Francouzská Kachní pěna se zeleným pepřem .